Petter Northug – i og utenfor løypa

Petter Northug er et navn som har vært på alles lepper de siste årene. Han har tatt mye gull, og har på kjent vis også ertet på seg svenskene. Det første gullet hans tok han under VM i Sapporo i 2007, og har siden den tid jobbet hardt for å bli en bedre skiløper.

Northug har også styrker utenfor skiarenaene, og har gjort seg opp et navn i pokerverdenen. I 2014 vant har for eksempel rundt to millioner kroner i løpet av en uke med poker. Det tyder på at han kan spillet, og han har tidligere også vunnet store summer på dette. Petter Northug gjør ikke noe halvhjertet, men går inn for det helt og fullt. En stund var han også rangert som den fjerde beste i verden av nettsiden Highstakesdb.com. Northug er av de kjendisene som er flinkere på poker, og beviser dette gjennom gevinstene han vinner.

For å bli en god pokerspiller så kreves det mye jobbing og trening. Det å være så flink på poker og samtidig også poker gjør Northug til en særdeles imponerende mann. Dess mer man spiller og jobber med det, dess bedre vil resultatene bli om man styrker spillet sitt og ikke bare gjør de samme feilene igjen og igjen. Det gjør åpenbart Northug ikke, men de imponerende gevinstene han bringer med seg hjem.

Poker krever trening og man lærer seg ferdigheter rundt strategisk tenkning og å lese andre mennesker, som kan brukes i et mangfold av andre sammenhenger i livet. Poker kan derfor lære deg ferdigheter som kan brukes utenfor selve spillet.