Jaktturer i Europa

Hvis man er interessert i å prøve å jakte i forskjellige land i Europa så er det mulig å få til. Man finner mange forskjellige selskap som setter opp ulike former for jaktturer som man kan melde seg på. Før man melder seg på en slik tur, så er det greit å få en oversikt over hva slags utstyr man eventuelt trenger og hva slags jaktvåpen som er tillatt å bruke i det landet man skal på tur i.

Det er flere land i Europa som er kjent for gode jaktmuligheter og man vil også da finne jaktturer som er satt opp til disse landene. Blant annet er Ungarn, Tyrkia, England, Polen, Litauen, Latvia, Kroatia og Grønland kjent som gode land å dra på jakttur til i Europa. De ulike landene har da ulike arter som er godkjent å jakte på. Blant dem kan det nevnes moskus, villsvin, hjort, råbukk, villgeit og ulike arter innen fugl.

Hvis man er ute etter å dra på jakt på en spesiell art så går det an å undersøke hvilke land i Europa som tillater akkurat den formen for jakt, for så å melde seg på en jakttur til det landet.